Examenvaardigheidstraining

Tijdens deze training leer je in twee sessies van 1,5 uur (individueel) allerlei vaardigheden die je kunt inzetten tijdens het leren van je examens, maar ook tijdens het maken van je examens.

 

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: plannen voor het leren van je examens, tijd besparen, hoe leer je voor je examen, hoe onthoud je het allemaal, omgaan met examenstress, tools voor tijdens het examen, en examenwijsheid. Kortom allemaal handige tools die je door het examen heen gaan helpen.

 

Je neemt een lesboek mee van een vak waar je het meest tegen opziet om examen in te doen. Voor dit vak ga je de tools leren toepassen. Vervolgens kun je deze handige examentools ook toepassen op de andere vakken.

 

Je zult zien dat het maken van je examen de mooiste tijd van je schoolcarrière is. Je bent er namelijk klaar voor! Je hebt een aantal jaar hard gewerkt en geleerd en door deze training ga je met de juiste examenvaardigheden je examens in.

Kosten:

€120,00 per traject (twee sessies van 1,5 uur)

 

Volg je de examenvaardigheidstraining liever samen met je beste vriend of vriendin? Dan betaal je slechts €90,- p.p. (maximaal 2 deelnemers).