Ieder mens is uniek! Daarom staat bij coachingspraktijk Skills Academy persoonlijke begeleiding voorop. 

Je leert nieuwe vaardigheden waarbij ik je ondersteun en begeleid bij het leer- en ontwikkelproces. Het coachingstraject start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen waarde ontwikkelbehoeften liggen. Hieruit volgend worden de coachingsdoelen bepaald. Het doel van het coachingstraject is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit in de omgang met gedrag en/of leren. Aangezien er ontzettend veel van invloed is op het gedrag & leren kunt u bij coachingspraktijk Skills Academy voor allerlei uiteenlopende hulpvragen terecht.

Als coach maak ik de jongere bewust van zijn mogelijkheden en grenzen in het gedrag en leren. Ik versnel het leerproces en haal er het beste uit. Een coachingstraject is vaak nuttig wanneer u als ouder de ouder wilt blijven. Hierin is het belangrijk dat nieuwe ontwikkelingen slagen. Ik bied naast mijn vakinhoudelijke kennis ook nog twee andere belangrijke aspecten:

1. De jongere of u als ouder staat er niet alleen voor. 

2. De situatie die door de jongere als vreemd of onbekend kan worden ervaren, is voor mij al coach een onderdeel van mijn expertise waardoor ik de jongere kan ondersteunen bij het ontwikkelen van talenten en vaardigheden.

Dit beide bevordert het gevoel van veiligheid en zekerheid. Dit gevoel is een van de belangrijkste succesfactoren voor voortdurende ontwikkeling. Ik verricht geen wonderen, dat doet de jongere zelf. Ik zorg voor veranderingen die over een bepaalde periode tot enorme ontwikkeling kunnen leiden. Wat ik de jongere standaard wil meegeven in het coachingstraject is dat ze leren waarderen hoe speciaal ze zijn. Er zal namelijk nooit iemand zijn die precies is zoals jij. Je hebt speciale gaven en talenten gekregen en niemand zal die precies zo gebruiken als dat jij doet. Jij hebt een manier van hoe je bent in deze wereld en een perspectief dat uniek is voor jou. Voor veel jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling is bovenstaande een ver van hun bedshow, maar in de coaching gaan ze bovenstaande ervaren. 

De coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte in Putten. In overleg kan de coaching ook op locatie gegeven worden. Daarnaast is er een mogelijkheid tot online coaching. Kortom mogelijkheden genoeg!

Ben je benieuwd of je met jouw hulpvraag bij Skills Academy terecht kunt? Neem dan contact op door op onderstaande knop te klikken.